pátek 3. října 2014

Shrnutí Bates Motel Cz

Přehled seriálu

To je skoro všechno, co se stalo v prvních dvou sezónách Bates Motel cz. Dejte kratky amozřejmě ... Tak sezóna 1, vidíme, Norman otec umírá, ale nejsme si jisti, že okolnosti týkající se jeho smrt. Dále se přesuňte na malou pláž na straně města, aby "začít znovu."

první epizody Bates Motel cz

V tomto bodě Norman je skoro normální kluk. Norman další setká s první dívkou, on padal v lásce se ale bohužel má přítele. Jeden den naštvaný soused přijít, nakonec se vrátí v noci a pokusí znásilnit matka Norma. V sebeobraně Norma zabije člověka, což vede k celé nepřeberné množství problémů s rodinou. Později se přiznat k policistovi, co se stalo, a on souhlasí s tím, aby dost o té věci. Později jsme vidět, že je to proto, že on sám se podílel na dopravní průmysl sexu.

Ve skutečnosti druhý policajt, ​​který Norma je datování skončí s sex otroka v jeho suterénu. On je zabit poté, co bylo konfrontován o tom. Brzy Normani bratr přijede do města. Ten téměř okamžitě zaplete do místní obchodu s drogami města.

později epizody Bates Motel cz


 Ve druhé sezóně začneme vidět nějaký sextual napětí beween Norman a jeho učitelem. To nakonec je opravdu začátek Normana pyschotic budoucnosti. Když on je invideted k ní domů, že má sex s ním, pak Norman ji zabije. Ale v tuto chvíli nemá žádné vzpomínky na události. Později získá jeho paměť a stát pyschopatik vrah. Také v první sezoně děti tráví dlouhou dobu snaží najít tento chybějící čínské dívky. Které nakonec dělat policajty suterénu.

 Ve druhém serie tam je hodně děje s drogovým kartelům. Norman bratr stane boss, a spí s velkým šéfem. On je málem zabil, když blázen má poněkud vysoké postavení v buisness a rozhodne se začít válku proti svým soupeřům.

Žádné komentáře:

Okomentovat