čtvrtek 16. října 2014

více o Bates Motel

stále čeká na nového seriálu? jo mě taky ...

Pokud je váš zájem sledovat Bates Motel Online


na tento link muzete. Začíná 18.března 2013 v USA v placené televizní stanice A & E, hrůza a tajemství série Bates Motel. V letošním roce se mládež Norman Bates (Freddie Highmore) Psycho zkoumat blíže pod vedením Alfreda Hitchcocka. Po šokujících oříšky a propagačních klipů nyní objevily první one-ti minutovou ukázku, která zvyšuje děsivost a zvláštní napětí se buduje.

Více: Staňte se rytířem Justin a rytíři statečnost

V Norma Bates Bates Motel nákupu (Vera Farmiga), po smrti svého manžela, v motelu na okraji idylické přímořském městečku White Pine Bay k novému začátku. Zatímco Norma a Norman se zkrotit, že sedí ve svém novém domově, zjistí, že město není tím, čím se zdá, a místní obyvatelstvo, nemusí být tak rychle podívat karty. Ale Bates jsou unaveni z neustále házet kolem a bude dělat vše pro to, aby přežili. A udělají cokoliv, aby chránit své vlastní tajemství.

V prvním přívěsu vidíme Norma Bates Motel a Norman Bates a začal své nové bydliště, a učinit první kontakty s obyvateli města. Zde Norman se zdá na první pohled, že je zájem o jeho věku, u dívek plachý dospívající. Ale v dalších scénách Siehen jak zdánlivě mrtvé tělo ležící prostřednictvím makléřů. Whispers Norman, je pravda, že tam je něco, co se s ním děje, a nakonec dokonce sedí krvácení na policejní auto. Nicméně, on neustále řekla své matce, že ona by ho chránila před ostatními, nebo sám? Přívěs v každém případě se zdá, že mladý Norman Bates pro jeho pozdější kariéru jako sériový vrah brzy začít cvičit.

Co si myslíte o přívěsu? Uvidíte Bates Motel?

Žádné komentáře:

Okomentovat