neděle 28. září 2014

Poslední epizoda Bate Motel cz

Právě jsem dokončil poslední sezónu Bates Motel cz. bates motel cz

Co show, celá série vás udrží na okraji svého sedadla. Pro připomenutí, v poslední sezóně Norman hlavní hrdina dozví o jeho problému s výpadky. Naléhá na svou matku přijít čistý na jeho postižení. On se setká s novou dívku, která v jednu chvíli, když její otec stane urážlivé Norman ho tlačí dolů po schodech, které ho zabije. Normani bratr Dylan se stane novým šéfem plevelů průmyslu ve městě, a téměř zabit v procesu. Dokonce více šokující je odhalení, že Norman zkušenosti, přičemž je držen v zajetí v krabici v lese. On získal jeho vzpomínky na noc, kdy zabil svého učitele.

Nyní Norman není nevinný kluk, který zabíjí a zároveň má žádnou vzpomínku teď je vědom vrah.Konec epizody když je požádán, aby se test na detektoru lži. Když se zeptal, jestli by zabil učitel, chlapec má vizi, vidí svou matku, která mu řekne, že to není on, kdo zabil ženu, ale byla to ona. Protože toto, on odpověděl ne, a skončí absolvování testu na detektoru lži.

První dvě období Bates Motel je skvělé, a já to rozhodně doufám, že bude další.

některé myšlenky o seriálu

Všichni ve všech je to skvělá show podle mého názoru. Některé kritiky jsem měl tak, že jeden nemám opravdu vidět spojení mezi dospívající Norman a sériového vraha, kterou vidíme v Hitchcocka legendárního filmu Psycho. Také zavedení obchodu s drogami a celá tato strana příběhu se mi zdá na místě.

Takže ve filmu Psycho, je nemilosrdný zabiják krvežíznivý, ale v seriálu je obecně pěkné dítě. Nechápu, po shlédnutí představení, jak by se mohl stát ten typ vraha vidíme později ve filmu. A to opravdu není zdá se, že někdy je třeba řešit, alespoň ne přímo, že se stane vrah. Já bych rád viděl více hrát na to.

Také, přehlídka měla být obecně o Norman a více o své budoucnosti jako vraha. Ale místo toho, zdá se, že jít pryč na tečně o drogové průmyslu a celé té straně pozemku. To je v pořádku, a zábavné, jen podle mého názoru neodpovídá s tím, co jsem čekal, že dostane od série.

série Bates Motel cz

Zde je článek wikipedia více informací o výstavě Bates Motel.

některé náhodné připomínky k seriálu

Takže jsme se nakonec druhou sadu hry Psycho Bates Motel - a byl jsem zklamaný poznamenat, suše, že alespoň na jedné přívrženci však omezeno mentální chyby TV prequel k druhému je stále odychovka. No to je tady něco chybí a něco tam žil versa. Během těch světlých okamžiků, kdy by bylo vhodné přerušit Norman a Norma spíše držet?

Žádné komentáře:

Okomentovat